Skip to main content
hondenoppas

Hoe schrijf je een goede hondenoppas profieltekst

By december 14, 2021januari 6th, 2022No Comments

Je hebt een profiel aangemaakt, leuke foto’s toegevoegd en een goede titel verzonnen om je voor te stellen aan de hondeneigenaren. Maar dan komt het moeilijkste deel, een stukje schrijven over jezelf om je voor te stellen. Wat schrijf je op?

Introductie

Een hondeneigenaar zal als eerste je profielfoto zien, zorg dat je een leuke foto gekozen hebt, het liefst samen met een hond natuurlijk. In je profieltekst schrijf je wat over jezelf, wat je leuk vind aan het oppassen op honden en wat je graag wilt. De eigenaar kent je nog niet, dus stel je voor zoals je dat in het echt ook zou doen.

Ervaring

Leg uit welke ervaring je hebt met honden, heb je vroeger zelf ook een hond gehad? Heb je een cursus gedaan of ervaring opgedaan in een hondenopvang? Heb je hiervoor al vaker op honden opgepast vermeld dit dan ook. Dit helpt om een eigenaar het vertrouwen te geven om jou te laten oppassen op zijn of haar hond.

Op de profielpagina kan je ook aanvinken of je een auto hebt, kinderen thuis hebt wonen, een tuin hebt en meer. Wil je daarover nog iets toelichten dan kan je dat in je profieltekst het beste doen.

Je profieltekst hoeft te gedetailleerd, je kan altijd nog zaken delen via de chat. Schrijf ook geen persoonlijke gegevens in je profieltekst. Het veiligst is om dat via een chat bericht te doen nadat er een match is.

Motivatie

Als je reageert op een boeking krijg je altijd nog de mogelijkheid om een motivatie te schrijven specifiek voor die boeking. Deze motivatie is vaak belangrijker voor de eigenaar omdat je dat specifiek schrijft voor zijn of haar hond.