GDPR

Algemeen

Persoonlijke gegevens

MijnBuurhond verstrekt geen persoonlijke gegevens door aan andere gebruikers of commerciële bedrijven. Tijdens de registratie vragen wij wel om uw achternaam, email, telefoonnummer en adresgegevens maar deze zijn nooit zichtbaar voor andere gebruikers.

Adresgegevens

We gebruiken uw adresgegevens enkel om de afstand te bepalen tot andere gebruikers van het platform. Als er een match is tussen een hondeneigenaar en hondenoppas is het aan beide gebruikers zelf om te bepalen welke persoonlijkse gegevens deze uitwisselen.

Profielfoto

Uw profielfoto is alleen zichtbaar voor gebruikers die zijn ingelogd op het platform. Uw profielfoto en andere foto’s die u upload zijn nooit zichtbaar voor niet ingelogde gebruikers en kunnen daardoor ook niet in de Google zoekresulaten naar voren komen.

Profiel verbergen

Uw heeft ten alle tijde de mogelijkheid om uw profiel te verbergen voor andere gebruikers. Andere gebruikers die al wel contact met u hebben gehad zullen u nog wel kunnen bereiken via de chat functie.

Twee-Factor Authenticatie

Om uw account extra te beveiligen kunt uw Twee-Factor Authenticatie instellen. Dit is een extar beveiligingslaag die ervoor zorgt dat u de enige bent die toegang heeft tot uw account, zelfs als iemand uw wachtwoord weet.

Technische beveiligingsmaatregelen

Wachtwoorden

Alle wachtwoorden zijn gehashed. Het wachtwoord wordt omgevormd in een lange reeks willekeurige letters en cijfers en kan niet worden herleid tot een wachtwoord (eenrichtingsverkeer).

Twee-Factor Authenticatie

Al ons beheersystemen zijn beveiligd met Twee-Factor Authencatie.

Server

Al onze server zijn gehost bij het Nederlandse bedrijf TransIP in Amsterdam. Alle afbeeldingen zijn opgeslagen bij AWS in Frankfurt, Duitsland.

Backups

Al onze backups zijn ge-encrypt en worden veilig opgeslagen. Afbeeldingen vertrouwen op het interne redundantiemechanisme van TransIP en AWS.

SSL

Al onze applicaties draaien met een SSL-certificaat.